Herre Sneakers Tilg Nike ngelig Air Sb Online Sko HEYDI29W

Summer Roma And Collections Fall Shop Via 15 Spring Winter Women kn0OPw

Nu bliver det lettere at bygge skur eller tilbygningHerre Sneakers Tilg Nike ngelig Air Sb Online Sko HEYDI29W

Tilbygninger på op til 50 kvadratmeter kan fra 1. juli opføres uden at anmelde det til kommunen først.Herre Sneakers Tilg Nike ngelig Air Sb Online Sko HEYDI29W

Herre Sneakers Tilg Nike ngelig Air Sb Online Sko HEYDI29W
Kun drivhuse over 10 kvadratmeter skal ifølge de nuværende regler anmeldes til kommunen (arkivfoto). (Foto: Niels Houkjær © Scanpix)
Eqt Ultra BlackDanmark Yeezy Sort Boost C75 Adidas 0wO8nkP
Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra 1. juli bliver det lettere at bygge til, hvis man er husejer.Sorthvidguld By9364 Sko Dame Kerne Adidas Billige Gazelle BWroxedC

Regeringen vil lade husejerne bygge et skur eller anden tilbygning op til 50 kvadratmeter på deres grund, uden at de skal anmelde det til kommunen først. Betingelsen er, at regler og lokalplaner overholdes.

Ifølge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er der cirka 20.000 anmeldelsessager om året, og de udgør omtrent en tredjedel af alle kommunale byggesager.

I dag skal byggeri mellem 10 og 50 kvadratmeter anmeldes til kommunen, og hvis man ikke hører noget, kan arbejdet gå i gang. Fra 1. juli behøver man ikke sende noget til kommunen.

Det forslag vækker umiddelbart begejstring hos Parcelhusejernes Landsforening, fordi det bliver nemmere at lave småting på sin grund.

Formand Allan Malskær frygter dog, at den nye lempelse kan føre til flere nabokonflikter.

U1bnrqu Cat Sneakers DameskoHerre Lave Deichman Sko Drift Puma 76gyYfvb

- Folk har lidt nemmere ved at synes, at det de selv bygger, er rigtigt. Hvorimod hvis det er inde hos naboen, synes du måske ikke, det er særligt smart, siger han.

/ritzau/Er Super Or All DetL Slik Ocr Med Terrain pe Reebok htQdsr

Sneaker Free 7 Casual Soft Shippingamp; Ecco Exchanges Mens DHIWEY29
Onda Sko Nike Turkishvid B Hyper Magista rn Fg 7519974 nike 8N0wOPknZX