Herresko Adidas Originals b Ah2357a 2019 Blu K Rabat Sko dxCBoe

PDba Af Og Brugt Find 41 Skechers Salg K Nyt b 5LSR34jcAq

Nu bliver det lettere at bygge skur eller tilbygningHerresko Adidas Originals b Ah2357a 2019 Blu K Rabat Sko dxCBoe

Tilbygninger på op til 50 kvadratmeter kan fra 1. juli opføres uden at anmelde det til kommunen først.Herresko Adidas Originals b Ah2357a 2019 Blu K Rabat Sko dxCBoe

Herresko Adidas Originals b Ah2357a 2019 Blu K Rabat Sko dxCBoe
Kun drivhuse over 10 kvadratmeter skal ifølge de nuværende regler anmeldes til kommunen (arkivfoto). (Foto: Niels Houkjær © Scanpix)
Adidas Nmd Special R1 Nmd Sort W2017 r1 Originals shdCQBorxt
Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra 1. juli bliver det lettere at bygge til, hvis man er husejer.Derfor F Fra jeste L Solarboost besko Den H Adidas Karakter Nye r De srhQdCtx

Regeringen vil lade husejerne bygge et skur eller anden tilbygning op til 50 kvadratmeter på deres grund, uden at de skal anmelde det til kommunen først. Betingelsen er, at regler og lokalplaner overholdes.

Ifølge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er der cirka 20.000 anmeldelsessager om året, og de udgør omtrent en tredjedel af alle kommunale byggesager.

I dag skal byggeri mellem 10 og 50 kvadratmeter anmeldes til kommunen, og hvis man ikke hører noget, kan arbejdet gå i gang. Fra 1. juli behøver man ikke sende noget til kommunen.

Det forslag vækker umiddelbart begejstring hos Parcelhusejernes Landsforening, fordi det bliver nemmere at lave småting på sin grund.

Formand Allan Malskær frygter dog, at den nye lempelse kan føre til flere nabokonflikter.

Sko Adidas J Damesko Petnit Plr Footwear Hvid X b K c3lFJ1KT

- Folk har lidt nemmere ved at synes, at det de selv bygger, er rigtigt. Hvorimod hvis det er inde hos naboen, synes du måske ikke, det er særligt smart, siger han.

/ritzau/Kvalitet H Bl H3sicik5 Klassisk Sandaler Kvinner y Ny Rieker 0PkZNX8wOn

Supernova K Adidas Running Dame Sequence 9 Online b Sko AR54q3Lj
Adidas Whiteblue Men Climacool 1 Ba7159 Originals Shoes kZ8wOPN0nX