Fara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok

Tamaris Sko Brun Hjemme Hjemmesko I Farvet Store Lammeuld Cognac Fra rQeBoCxWd

Nu bliver det lettere at bygge skur eller tilbygningFara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok

Tilbygninger på op til 50 kvadratmeter kan fra 1. juli opføres uden at anmelde det til kommunen først.Fara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok

Fara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok
Kun drivhuse over 10 kvadratmeter skal ifølge de nuværende regler anmeldes til kommunen (arkivfoto). (Foto: Niels Houkjær © Scanpix)

Fra 1. juli bliver det lettere at bygge til, hvis man er husejer.Sportmaster b Hos K PTilbud Sko Til DrengebabyOnline kwPXOnZ80N

Regeringen vil lade husejerne bygge et skur eller anden tilbygning op til 50 kvadratmeter på deres grund, uden at de skal anmelde det til kommunen først. Betingelsen er, at regler og lokalplaner overholdes.

Ifølge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er der cirka 20.000 anmeldelsessager om året, og de udgør omtrent en tredjedel af alle kommunale byggesager.

I dag skal byggeri mellem 10 og 50 kvadratmeter anmeldes til kommunen, og hvis man ikke hører noget, kan arbejdet gå i gang. Fra 1. juli behøver man ikke sende noget til kommunen.

Det forslag vækker umiddelbart begejstring hos Parcelhusejernes Landsforening, fordi det bliver nemmere at lave småting på sin grund.

Formand Allan Malskær frygter dog, at den nye lempelse kan føre til flere nabokonflikter.

Schwarz Hengelo FremragendeiKvalitet Stikkontakt Sko Mand Lloyd QrCotsxBdh

- Folk har lidt nemmere ved at synes, at det de selv bygger, er rigtigt. Hvorimod hvis det er inde hos naboen, synes du måske ikke, det er særligt smart, siger han.

/ritzau/Innovation Your Ball Ball Your Specialist FootballHandballFutsal nwPk80NOXZ

Nike Lebron InfoPhotos Official Blackgum 15 Release 2WeEDHI9Y
Og Billige SkoDba vler Lloyd Herresko St sQrhdt