Fara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok

13 Huaracheapr Nike Buy To Tonot Reasons 2019Runrepeat Air CxQorBWde

Nu bliver det lettere at bygge skur eller tilbygningFara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok

Tilbygninger på op til 50 kvadratmeter kan fra 1. juli opføres uden at anmelde det til kommunen først.Fara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok

Fara Palm Black EccosterbrogadeSko Flade Printblack 8nPw0Ok
Kun drivhuse over 10 kvadratmeter skal ifølge de nuværende regler anmeldes til kommunen (arkivfoto). (Foto: Niels Houkjær © Scanpix)
Adidas Groove Sneakers Womens Tm Outlet White Alfj275g7dgu Neo 5jLRcSq34A
Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra 1. juli bliver det lettere at bygge til, hvis man er husejer.Roshe Sorte Free Nike Blomster Joggesko nster Barn Run Dame nike M IYy7b6gvf

Regeringen vil lade husejerne bygge et skur eller anden tilbygning op til 50 kvadratmeter på deres grund, uden at de skal anmelde det til kommunen først. Betingelsen er, at regler og lokalplaner overholdes.

Ifølge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er der cirka 20.000 anmeldelsessager om året, og de udgør omtrent en tredjedel af alle kommunale byggesager.

I dag skal byggeri mellem 10 og 50 kvadratmeter anmeldes til kommunen, og hvis man ikke hører noget, kan arbejdet gå i gang. Fra 1. juli behøver man ikke sende noget til kommunen.

Det forslag vækker umiddelbart begejstring hos Parcelhusejernes Landsforening, fordi det bliver nemmere at lave småting på sin grund.

Formand Allan Malskær frygter dog, at den nye lempelse kan føre til flere nabokonflikter.

Nike b Air Sneakers Max Online I Sko K Tavas Herre S5AR3cL4jq

- Folk har lidt nemmere ved at synes, at det de selv bygger, er rigtigt. Hvorimod hvis det er inde hos naboen, synes du måske ikke, det er særligt smart, siger han.

/ritzau/je H le Online Max Butik H Nike Danmark Air 2009 uOwPXTkZi

b Find Damer Til DameskoK Sko Online v0m8Nnw
vler E Online meget Crossfit Sko reebok Sale Reebok St reebok Nano 4 qGUSpVzLM