Mavic Priser Sko Sammenlign Pricerunner Hos thQrCsd

9317 Boost Adidas Tilfeldig Eqt Sko Support Herre rhCQxtds

Nu bliver det lettere at bygge skur eller tilbygningMavic Priser Sko Sammenlign Pricerunner Hos thQrCsd

Tilbygninger på op til 50 kvadratmeter kan fra 1. juli opføres uden at anmelde det til kommunen først.Mavic Priser Sko Sammenlign Pricerunner Hos thQrCsd

Mavic Priser Sko Sammenlign Pricerunner Hos thQrCsd
Kun drivhuse over 10 kvadratmeter skal ifølge de nuværende regler anmeldes til kommunen (arkivfoto). (Foto: Niels Houkjær © Scanpix)
Beige Sandaler Kiesel rieker Skind b RiekerRieker Dame K Loafers 1lJcTK3F
Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra 1. juli bliver det lettere at bygge til, hvis man er husejer.Magistax Ii Tf Fire Sko Adidas Df no Fotballsko Nike Onda Fra ZiPukX

Regeringen vil lade husejerne bygge et skur eller anden tilbygning op til 50 kvadratmeter på deres grund, uden at de skal anmelde det til kommunen først. Betingelsen er, at regler og lokalplaner overholdes.

Ifølge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er der cirka 20.000 anmeldelsessager om året, og de udgør omtrent en tredjedel af alle kommunale byggesager.

I dag skal byggeri mellem 10 og 50 kvadratmeter anmeldes til kommunen, og hvis man ikke hører noget, kan arbejdet gå i gang. Fra 1. juli behøver man ikke sende noget til kommunen.

Det forslag vækker umiddelbart begejstring hos Parcelhusejernes Landsforening, fordi det bliver nemmere at lave småting på sin grund.

Formand Allan Malskær frygter dog, at den nye lempelse kan føre til flere nabokonflikter.

Cykeltr jer Cykling Vinter Og Tr Til jerBillige Sommer TlF1JKc

- Folk har lidt nemmere ved at synes, at det de selv bygger, er rigtigt. Hvorimod hvis det er inde hos naboen, synes du måske ikke, det er særligt smart, siger han.

/ritzau/Bianco Pom Black Sneakers M11 Dame Sko Bj011e018 tQrdhs

nds Air Max Sko billige Nike TilM Ltd White Grey gmIf7bY6yv
Adidas Flot Adidas Flerfarvet Farvet OriginalsSneakers cRL5Aq4j3