Har du en usikker hund? og vil du gerne lære at hjælpe din hund til en mere harmonisk hverdag? Jamen så er kurset lige her...

der er ingen aktuelle kurser

Et kursus specielt målrettet dig med den usikre hund. Jeg glæder mig over at kunne tilbyde det kursus for den usikre hund. og især dens ejer! Mange ejere har nemlig næsten et dagligt mareridt over, at deres makker bliver presset i alle mulige situationer, bliver skræmt og har svært ved at tackle den hverdag, vi byder dem. 

Den praktiske træning foregår i Valbyparken, men vi mødes til teoretisk gennemgang af frygt, angst og stress, inden holdstart, så du er godt klædt på til at hjælpe din hund til at få en mere normal hverdag. Kurset tager udgangspunkt i den enkelt hund og ejere (dog uden at være en enetime!), og for at få succes må du være forberedt på, at du skal lægge tid og kræfter i træningen. Kurset er hjælp til selvhjælp!  Jeg vil til gengæld give dig værktøj og mulighed for træning med ligesindede (via en lukket facebook-gruppe, hvor du finder makkere at træne med), og du vil ikke blive ladt i stikken.

Der vil være max 6 kursister på holdet, så du får konkret sparring på netop jeres udfordringer, men for virkelig at rykke skal du være forberedt på at arbejde målrettet mellem mødegangene. 

Vi arbejder med selvtillidsøvelser, og øvelser der skaber et godt bånd baseret på tillid mellem hund og ejer. Du får helt konkrete værktøjer, og arbejdet vil styrke både din og din hunds selvtillid, når I møder jeres triggere (= ud­fordringer) på turene eller derhjemme. 

Du kan læse mere om indhold på dette kursus og hvilke forventninger - der er - til dig som hundeejer her.