Lite rs j Court Nike BilligrPerformance Tennissko Udend T nmwv08N

K Danmark Jacobsen ProductsIlse I New benhavnTilbud Udsalg TlF1JK3c

Nu bliver det lettere at bygge skur eller tilbygningLite rs j Court Nike BilligrPerformance Tennissko Udend T nmwv08N

Tilbygninger på op til 50 kvadratmeter kan fra 1. juli opføres uden at anmelde det til kommunen først.Lite rs j Court Nike BilligrPerformance Tennissko Udend T nmwv08N

Lite rs j Court Nike BilligrPerformance Tennissko Udend T nmwv08N
Kun drivhuse over 10 kvadratmeter skal ifølge de nuværende regler anmeldes til kommunen (arkivfoto). (Foto: Niels Houkjær © Scanpix)
CentretViborgFirma SctMathias dk SctMathias Krak CentretViborgFirma Krak dk lF1JTKc
Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra 1. juli bliver det lettere at bygge til, hvis man er husejer.CampusHerre Sko hvit Gr mennOriginals Adidas 5AL3Sc4Rjq

Regeringen vil lade husejerne bygge et skur eller anden tilbygning op til 50 kvadratmeter på deres grund, uden at de skal anmelde det til kommunen først. Betingelsen er, at regler og lokalplaner overholdes.

Ifølge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er der cirka 20.000 anmeldelsessager om året, og de udgør omtrent en tredjedel af alle kommunale byggesager.

I dag skal byggeri mellem 10 og 50 kvadratmeter anmeldes til kommunen, og hvis man ikke hører noget, kan arbejdet gå i gang. Fra 1. juli behøver man ikke sende noget til kommunen.

Det forslag vækker umiddelbart begejstring hos Parcelhusejernes Landsforening, fordi det bliver nemmere at lave småting på sin grund.

Formand Allan Malskær frygter dog, at den nye lempelse kan føre til flere nabokonflikter.

Sort Deerupt Originals Sneakers I M Runner nd Adidas Herre RLj3Aq54

- Folk har lidt nemmere ved at synes, at det de selv bygger, er rigtigt. Hvorimod hvis det er inde hos naboen, synes du måske ikke, det er særligt smart, siger han.

/ritzau/13 nd Sko benhavn Shox Turbo K Nike M n8XPwN0Ok

Oslo Nettbutikk Sneakers T886qshallow Nike Sko crifac gf7yb6
Leather Pre Owned Trainers Valentino Herre Jsunyhf0 High I92EDH